KOM HIT OCH BYGG PÅ HUSET NU!

Kom till jobbet och ta hand om dig, Samtidigt som du bygger huset.

Solen skiner igen och hela trädgården i regnvatten frodigt grönt. Jag sitter inuti och försöker få något gjort. Själva har det gamla ordstävet bleknade bättre!

 

Motståndet kommer inte bara från mig, men det är en liten här, eftersom det absolut verkar som om mat och alternativt spel är att föredra för någon annan typ av arbete 😉 Och när han är 12 veckor gammal och bara varit här i vår lilla familj i tre dagar, han är inte så lätt att trycka bort …

Mira är tålmodigt knuten ut och väntar på sin resa. Hon förstår inte att det är trevligt att få henne under sin livstid 😉 Som ett resultat blir hon inte ravaged runt i trädgården på egen hand som hon brukar!

 

Och när jag går ut för en liten resa för att njuta av en liten bit av mirakel, måste kycklingarna ha lite godsaker också …

Att kontona borde tas, svaren besvarades, tapetet ritas ut, väggarna sträcker sig med väggpapper i det stora rummet, windows är repa, kontorsrengöring och kartonglådor tömda, få provet gjort idag.

Eftersom det är lätt att distrahera på sena sommardagar här på Hessland.

Trädgården och innergården inbjuder dig till reflektion och mat. Alla våra projekt som vi annars misslyckas och undviker och formellt snubblar in blir som döva till solen på dagar som denna.

De dagarna är lite för friska, jag tror nu. Jag har övertygat mig åtminstone, så nu går jag ut med Mira för en resa och jobbar två gånger i morgon istället 😉

Kategorier Överväganden,

Om oss
Nyckelord arbetsplats distraktioner djur semester hessland jobb mat sen sommar sommar reflektion regn sommar sol tapeter tapeter
Lämna en kommentar. Kom på jobbet och kom igen här hittar du motstånd!
Hänger på en tie …!

Bara att jag vet att jag gör –

så gott som hela tiden. I föregående blogg sagt hur underbart lycklig jag är gift med en Duracell kanin … Det har sina sidor 😉 De allra flesta är överväldigande positiva, ett par är en utmaning. För även om jag inte Duracell-kanin … Och att känna sina egna begränsningar och en viss känsla av otillräcklighet är inte alltid lätt.

Plattan fullt

Jag skulle säga att jag är ganska normalt i form av redovisning av vinster och arbetsmoral. Det är just en av anledningarna till den här bloggen – nästa hela annonsen, renovering objekt hemma, vacker träbåt under totalt restaurering i trädgården, en liten flicka på nästan fyra år, en stor hund, en liten kattunge (som anlände igår …) 8 får och lamm på bete och 21 höns som flyttat in i dag …! Jag älskar att ha många järn i elden, trivs med mycket aktivitet och har lång och god erfarenhet med just det när det för att fungera i sig är ingenting … Men jag trivs också mycket bra med kvällar där den viktigaste ingrediensen är ett glas vin i växthus eller framför en bra film … ja, både på ett eller annat för balans form jag kan känna igen – och jag är ganska nöjd!

21 vackra höns kom varvet idag 🙂

Men för att ha tid att skriva en blogg om alla olika projekt min stora man hela tiden både startar fortsätter och faktiskt även sluta … Nej, jag hantera inte alltid. Och därför känner jag att jag hänger mycket för honom som den berömda slips. Så nu över en dag efter utkastet till detta inlägg var klar, jag satte sig ner och in bilder och korrigeras finalen …. Det bara.

Så länge det varade

Jag satt på soffan i det stora vardagsrummet för några veckor sedan, såg sig omkring och tänkte: Wow, det här är första gången jag har suttit här i över en timme … Och alla väggar jag såg omkring mig var alla … Det varade till nästa dag! Efter så många år har jag fortfarande få överraskad av effekten av Lars. Och hans spontanitet och lust att arbeta. Och nyfikenhet! Det är kanske den sista som är den största drivkraften här på Hessland närvarande. Nyfikenhet på vad vi hittar bakom alla de sekundära plattorna sattes upp på 1980-talet. Vi har hittills hittat massor av spännande tapeter! Kanske här också …? Och kliande fingrar måste helt enkelt ställas in! Och sedan åka ut ytterligare en runda av spånskivor. Läckerheter sitter i en “orörd” utrymme varade som sagt inte länge. Men när de första plattorna slets av och dammet lagt sig så var också jag alla eldas! Ja, vi hittade tapeter här också! Och spår av rappa … härligt nyfikna nördar!

Och i samma ögonblick som rummet ändå revs, valde vi att sätta på golvet.

De smala golvbrädorna från 1950-talet ersattes med kopior av de äldsta bevarade våningen i huset. Läckra breda brädorna som endast kommer att skrubbas med linolja! Mantlar och något isolerande väggarna tillsattes. All den gamla stubben loft lägret var uppenbarligen efterkälken här också. Och vi valde att ta ner en bit tapet lefse från väggen och låg på golvet, med en liten hälsning från oss. Så ungefär hundra år när nr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *