Äntligen kommer byggfirman hit, dom är så duktiga.

Hej! Har jag kommit till Hessland Building Care? “

‘Er … ja …. “Efter bara några veckors öppna butik, så det tar lite tid för mig att ordna mitt huvud att komma ihåg det … Shop? Om ja, ja, vi gör en butik här i Hessland samt workshops!

“Bra, är du öppen idag?” “Eh … Ja! Kom precis 🙂 »Kremmer och stolthet tar över osäkerhet och överraskning. Det är uppenbart att vi är öppna!

Föremål placeras i hyllor

Det här med butiken är, som du förstår, helt nytt för oss. Det började bara med regelbunden order från Gysinge. De blev nyfiken på vad vi gjorde, Googlet oss och Vipps … De ville ha oss som “Återförsäljare”! Och du kan inte säga nej till det 😉 Och sedan dess har vi kontaktat Eskilstuna kulturförbund och håller också några av sina varor.

Vad det innebär att driva ett företag blir tydligt när folk har förväntningar på öppen dörr

… Vi är mestadels öppet varje dag, men det är bäst att ringa först så att du är helt säker på att vi inte tittar på inspektion eller mitt i en stor förlust produktion eller något … Lars (mobil: 0047 926 65228 eller 0046 (0) 73 091 2411) eller Victoria (mobil: 0047 907 83.586 eller 0046 (0) 76 10 11 666) kan antingen ringa eller post.

Välkommen!

Och de som inte vet om oss måste veta att vi finns! Tecken måste göras, reklam och marknadsföring renoveras … Och det är bloggt om det! Massor av extra arbete som faktiskt visade sig vara jättekul!

Här tecknet är målat

Spänningen var stor när rummet som skulle bli en butik rensades och den allra första leveransen kom! Ärmarna fälldes upp, varor sattes i hyllor, prislappar gjorda, tecknade målade och Swish beställda (den svenska utgåvan av Vipps …). Vi kommer när som helst hämta vår ATM …

Varorna anlände!

I vår butik är produktutbudet inte stort, men allting kan beställas och anlända till oss om några dagar. Vad vi har alltid byggt är linoljmaling, slamfärg (sammansättning färg), kan massor av linolja tvål, linolja, borstar, inredning etc. Förutom min egen bakgrundsbild ses igenom och beställt. Verkar inte så illa för en liten byggaffär 😉

Var det trevligt då 🙂

Och glöm inte att du kan komma och köpa läckra färska bruna ägg från våra egna vackra höns! Och det är bara en halvtimme bilresa från Oslo! Kanske kombinerar vi ett trevligt besök med oss ​​med en så kallad Harrytur? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *